Волейболен клуб „Дунав“ ще организира с помощта на Община Русе безплатен транспорт за фенове, които желаят да подкрепят представителния отбор във финалния мач от турнира за купата на България срещу „Етрополе“ в неделя  в София. Двубоят в зала „Левски“ ще започне в 15 часа и ще е подгряващ, тъй като след него ще се срещнат финалистите в Суперлигата. Записването за пътуване се извършва на телефон 0886373444.
Мачът очевидно ще е и на трибуните, защото кметът на Етрополе Васил Александров също мобилизира феновете от планинското градче. Треньорът на отбора пък заяви, че момчетата му ще търсят реванш срещу русенския тим.
Ако се съди по последния дуел между двата тима букално преди няколко дни, когато дунавци победиха „Етрополе“ като гости в шампионатна среща с 3:1, носителят на трофея изглежда почти ясен.
Но все пак мач с мач не си прилича, така че Йоан Кайряков, Алекс Николов, Ангел Павлов, Христо Костов, Владимир Христов, Александър Станев, Александър Димитров, Дейвид Пенев, Александър Илиев и Марио Дамянов се готвят сериозно, без да подценяват съперника си.