Каква е разликата между Джон Сина /професионален американски кечист/ и Емил Каменов? Единият се прави, че бие, а другият бие.
Ей така пишат шегаджиите в социалните мрежи по адрес на страховития мъж от Монтана с едрата снага, буйната брада, нашареното от татуировки тяло и пиперлив език.
Силовакът нашумя покрай участията му в риалити тв формати - „Къртицата“, в родния „Биг Брадър“ и сръбското му издание. У нас беше финалист, но в Сърбия го изгониха с полиция, защото един от „братята“ го напсува, а нашият му отвърна с дъжд от юмруци като в каубойски бар.
А и големите му уста не знаеха никаква мяра: „Приличаш на чичо Фестър от комедията „Семейство Адамс“. Отслабни малко бе, жено! И не отричай, че с Коцето /чалга певецът Константин/ не ходите по чалга клубове. Пукате с него и то като ненормалници. И не само се черпите с алкохол“, обръща се Каменов по адрес на Димитър Ковачев-Фънки в епизод от „Брадъра“.
Това е само един малък пример от „изящната“ му словесност. Острият му език не прощаваше на известни актриси, манекенки, поп и чалга изпълнители.
В понеделник този внушителен като габарити мъж, наричан в жълтите издания „силовакът от Монтана“, ще е гост на учениците в русенското спортно училище. Поканата към него е отправена от школския директор Евгени Недев, а целта е педагогическа.
„Запознах се случайно с Емил и след разговорите с него останах поразен от коренната му промяна и начин на мислене. Той ще влезе в часове на класния и ще говори срещу насилието. Да, точно така - срещу насилието във всичките му форми. Акцентът в лекциите му ще бъде, че да се правиш на голям мъж и да провокираш скандали с юмручна разправа, е глупаво, показно и безсмислено - особено за провокатора. Казва го от собствен опит и прозрения, че трябва да се дава път на доброто и че заплетените ситуации в живота могат да бъдат разрешавани с добра дума. Мисля, че тези срещи и разговори очи в очи с един тотално променен и откровен до болка човек ще са много полезни за нашите ученици“, обясни Недев за „Утро“.
Участие в дебатите ще вземе и назначеният наскоро училищен психолог.