Трябва така да се представим на изборите, че да не трябва да има други избори, хората само това искат, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти в 23-и МИР-София. Партийното мероприятие, на което присъстваха и кандидатите от листата на ГЕРБ-СДС в избирателния район, бе излъчвано на фейсбук страницата му.
Борисов поръча на кандидатите и водачите на листи да обясняват на всеки в София и там, където ходят, какво е направено и хората да правят разлика. Вече четвърта година, откакто ни няма в управлението, всичко расте – корупцията, инфлацията, само след дерогацията бензинът е на същите цени, посочи лидерът на ГЕРБ. И разказа анекдот в края на срещата – "ГЕРБ в момента расте като външния дълг".
Борисов обърна внимание, че ГЕРБ-СДС в два от районите в столицата имам нови водачи 23-и МИР – Георги Георгиев, и в 24-и - Рая Назарян. Той изтъкна, че са се опитали и дават място на младите хора да излязат напред и да показват какво могат, да се развиват.
Председателят на ГЕРБ отбеляза още, че много знакови за „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) лица не са водачи на листи за предстоящия вот.