Тази седмица решихме да ви срещнем с един човек, който е роден в Русе, детството му е преминало тук, юношеството също. Впоследствие е живял предимно в София. Въпреки натрупания житейски и професионален опит, миналата година решава да се върне тук и да започне работа на местна почва.

В родния си град основно работи в полето на културата, литературата и журналистиката…Преди това обаче се е занимавал с много други неща, за които ще разберете повече в петък…Особен акцент на интервюто е смисълът на т. нар. „тих бунт“. Още нещо за дейността на Христо Раянов – той работи активно и в посока подкрепа на младите хора по пътя им към успеха – често е лектор на младежки събития, участник е в срещи с ученици, тази година е преподавател на студенти, като и водещ в Регионалния център на БНТ в Русе, където често кани будни млади хора.

Разговорът на Михаела Георгиева с вдъхновяващия ѝ събеседник ще бъде публикуван в хартиеното издание на вестник „Утро“, където можете да го прочетете, както и в сайта на вестника, където можете да го чуете.