На 8 май  е премиерата на „Никога не е просто секс“, съобщават от bTV Studios. Новият български филм тръгва по кината два дни по-късно.
Саня Борисова е режисьор, сценарист и продуцент на лентата, и изпълнява една от ролите. Партнират й Башар Рахал, Елена Петрова, Елеонора Иванова, Иво Аръков, Ники Илиев, Рая Пеева и Свежен Младенов.
„Това е един филм, който представя съвременната жена през образите на основните четири архетипa, в търсене на своята сила, сексуалност, независимост, освобождаване от предразсъдъци и ограничения. Комедия за женската еманципация, чийто сюжет е изграден чрез ирония, сарказъм и умерена доза дързост“, разказват от екипа. 
Историята е за четири жени, напълно различни една от друга, с абсолютно различни характери, интереси, морал и бит. Мая е домакиня, омъжена жена, майка на две деца, напълно отдадена на семейството и дома си. Вики е момиче, което току-що е завършило средното си образование в малък провинциален град и е на път да преследва мечтите си в столицата. Мадлен е актриса, романтичка, в търсене на истинската любов. Ира е бохем, богата наследница и абсолютен авантюрист по душа. Въпреки всичките различия помежду им, все пак нещо ги обединява – неспособността им да имат пълноценни семейни отношения. Именно това единствено общо нещо между тях ги събира по време на гледане с таро карти. Така разбират, че са в „кармични“ връзки’ от минал живот. Били са четирите жени на един мъж – Султан. Убили са го и сега изплащат кармата си.
Филм, който ни провокира да „прогледнем“ относно съвременното отношение към сeкса и любовта, обобщават авторите на „Никога не е просто секс“.
/ДД