Старши треньорът на „Беласица“ Светлан Кондев оплака отбора си и нападна съдийството след ремито от 1:1 срещу „Дунав“ в Русе. Тимът му бил на секунди от заслужена победа, но автоголът на Куфре Ета объркал всичко.
„Една победа щеше да пренареди картите с класирането“, коментира Кондев надълго и нашироко пред вестник „Струма“.
И продължава със съдията от Габрово Станимир Тодоров, който според него свирил измислена дузпа за „Дунав“. В случая нападателят на русенския отбор Луис Пахама симулирал.
Кондев се хвали още, че се възползвал от схемата на дунавци с трима футболисти в защита, наредил на хората си да предоставят умишлено инициативата в някои периоди в хитрия план да се атакува на контри.
„След изпуснатата от домакините дузпа съдията свиреше само в едната посока. Ще има още такива удари под кръста, но нечии сметки ще излязат криви“, прогнозира Кондев. 
Той обаче не обелва и дума за мелето при дузпата за „Дунав“ и как неговите играчи от резервната скамейка хукнаха към терена, готови за ръкопашни битки. Не си спомня също, че футболистите му пропиляха сериозно игрово време в бавене на играта. И че лично той навикваше рефера с най-гръмогласни реплики.